• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:June 20, 2020

PrÀsten i paradiset

PrĂ€sten Carro Asplund (Eva Röse) anlĂ€nder till Thailand för att förbereda inför svenske statsministerns besök till Svenska kyrkan, men finner att den lokala representanten (Kjell Bergqvist) Ă€r nersupen och har stora skulder
 2015 var Ă„ret dĂ„ Kjell Sundvall slĂ€ppte tvĂ„ lĂ€ttsmĂ€lta komedier, den hĂ€r och I nöd eller lust, och det Ă€r lĂ€tt att tĂ€nka att han borde kanske ha fokuserat pĂ„ att göra en av dem sevĂ€rd. Bergqvist Ă€r helt rĂ€tt som suputen och Röse matchar honom vĂ€l som kollegan, men alltför mĂ„nga svenska komedier i turistparadis Ă€r lika hafsigt ihopsatta som den hĂ€r.

2015-Sverige. 86 min. FĂ€rg. Regi: Kjell Sundvall. I rollerna: Kjell Bergqvist (Krister Hellstrand), Eva Röse (Carro Asplund), Richard UlfsĂ€ter (Hannes), Atle Antonsen, Björn Bengtsson, Agnes Kittelsen
 Stig Engström, Peter Schildt, Anders Lönnbro.

 

IMDb

What do you think?

2.5 / 5. Vote count: 2

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.