• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:July 11, 2019

Tysta leken

tystalekenTre kvinnor (Malin Arvidsson, Carina Lidbom, Maria Lundqvist) som inte k√§nner varandra anl√§nder till ett hus p√• landsbygden som de har √§rvt ‚Äď utan att ha en aning om varf√∂r. G√∂rel Cronas regidebut √§r ett m√∂rkt drama som ger ett utm√§rkt tillf√§lle f√∂r huvudrollsinnehavarna att hamna i konflikt med varandra. Alla fr√•getecknen f√∂rdjupas under filmens g√•ng, och nog √§r man nyfiken p√• vad som ska h√§nda. Sk√•despelarna √§r bra, men den extremt sorgtyngda atmosf√§ren √§r ett s√§nke och det luddigt definierade traumat som avsl√∂jas mot slutet √§r inte s√• givande.

2011-Sverige. 92 min. Färg. Regi, manus: Görel Crona. I rollerna: Malin Arvidsson (Antonia), Carina Lidbom (Birgitta), Maria Lundqvist (Sassa), Bengt Braskered, Johan Fagerudd, Per Oscarsson.

Trivia: Oscarssons sista film.

6 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.