• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:February 29, 2016

Kenny Begins

kennybeginsN√•gonstans i universum utbildas Kenny (Johan Rheborg) till att bli en galaxhj√§lte, men under ett test kraschlandar han p√• jorden och tar hj√§lp av tv√• ton√•ringar (Bill Skarsg√•rd, Carla Abrahamsen) f√∂r att bek√§mpa en superskurk. Tv-serien Kenny Starfighter (1997) blev n√•got av en kulthit; den h√§r filmversionen utspelas f√∂re den. En ovanligt dyr historia f√∂r att vara svensk, men tyv√§rr √§r det inte alla effekter eller storyn (en drift med Stj√§rnornas krig) som engagerar. Betydligt roligare √§r Rheborg som den Runar S√łgaard-liknande, distr√§e (“saduf√∂n√•t?”) hj√§lten.

2009-Sverige. 87 min. Färg. Widescreen. Regi: Carl Åstrand, Mats Lindberg. I rollerna: Johan Rheborg (Kenny Starfighter), Bill Skarsgård (Pontus), Carla Abrahamsen (Miranda), Jan Mybrand, Brasse Brännström, Björn Gustafsson… Cecilia Frode, Josefin Bornebusch, Pernilla August, Sissela Kyle, Johan Glans, Per Ragnar.

6 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.