• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:March 9, 2022

Morden

mordenKommissarie Cege Ljung (Kjell Bergqvist) kallar ombord sitt gamla team av utredare pÄ bÄten Mandela och beger sig ut till en skÀrgÄrdsö för att lösa tre mord som begicks för 25 Är sedan. En fristÄende uppföljare till succén Graven (2004) som hÄller sig pÄ ungefÀr samma nivÄ. Mysteriet Àr snyggt packeterat (Àven om regissören Àr utbytt) men för utdraget, vilket gör att miniserien tar en del onödiga utflykter hÀr och var. SkÄdespeleriet Àr gediget och sÀrskilt underhÄllande Àr det att följa den konstanta, mÀrkliga (men vÀnskapliga) irritationen mellan medlemmarna av mordteamet.

2009-Sverige-Norge. Gjord för tv. 360 min. FĂ€rg. Regi: Anders Engström. Manus: Cilla Börjlind, Rolf Börjlind. I rollerna: Kjell Bergqvist (Cege Ljung), Annika Hallin (Fanny Popescu), Göran Ragnerstam (Claes Grimme), Cecilia Nilsson, Jens HultĂ©n, Amanda Ooms… Björn Kjellman, Marie Richardson, Stefan Sauk, Johan Hedenberg, Per Graffman.

Trivia: Ursprungligen visad i sex avsnitt.

MEDEL

IMDb

What do you think?

4 / 5. Vote count: 1

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.