• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:February 14, 2016

I natt – eller aldrig

I natt - eller aldrig (1941) Filmografinr 1941/11Deckarförfattaren Erik Andersson (Ă…ke Söderblom) anländer med assistenten John Sjölin (Thor ModĂ©en) till ett vinterhotell för att skriva nästa bästsäljare, men de blir misstänkta för brott… En mycket tunn historia som förvĂĄnansvärt nog saknar skurkar, vilket hade behövts; inte ens en solochvĂĄrare dyker upp. Trist rakt igenom, liksom det faktum att storyn aldrig kommer utanför hotellets gränser. BehĂĄllningen är tvĂĄ stjärnors insatser; Söderblom och ModĂ©en munhuggs friskt.

1941-Sverige. 86 min. Svartvit. Regi: Gustaf Molander. I rollerna: Åke Söderblom (Erik Andersson), Thor Modéen (John Sjölin), Sickan Carlsson (Margit Holm), Barbro Kollberg, Håkan Westergren, Tollie Zellman…Erik ”Bullen” Berglund, Eric Abrahamsson.

8.gif kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.