• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:October 13, 2020

Harrys döttrar

http---iptvlogin.telia.se--SF Anytime-191111Systrarna Marie och Ninni (Lena Endre, Amanda Ooms) väntar båda barn, men Ninnis foster dör strax före födseln och hon börjar ty sig till sin systerson på ett ohälsosamt sätt. Det är lätt att underskatta Richard Hobert efter fiaskot med Tre solar (2004), men det här är ett av hans sevärda dramer av det slaget som granskar familjerelationer och skapar spännande situationer av dem. Han har en ambitiös agenda i denna psykologiska studie och lyckas beröra (inte minst tack vare de kvinnliga skådespelarnas utmärkta insatser), men Hobert knyter inte ihop säcken fullt ut i slutet; kriserna löser sig lite väl lätt.

2005-Sverige. 106 min. Regi, manus: Richard Hobert. I rollerna: Lena Endre (Marie), Amanda Ooms (Ninni), Iwar Wiklander (Harry), J√∂rgen Langhelle, Peter Gardiner, Charlotta Larsson… Anna Bj√∂rk.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.