• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:March 1, 2021

Mamma pappa barn

KÄRLEK ÄR INGEN LEK.

mammapappabarnRegissören Kjell-Åke Andersson följde upp hyllade Familjehemligheter (2001) med en film som Mats Arehn kunde ha gjort i sömnen; Jonny (Torkel Petersson) lever med fru (Åsa Persson) och barn, men blir förĂ€lskad i en annan smĂ„barnsförĂ€lder (Maria Bonnevie) och de sedvanliga förvecklingarna följer. SkĂ„despelarna gör vad de kan med det sömniga materialet. Mycket handhĂ„llen kamera, men det blir inte nödvĂ€ndigtvis vassare för det. SĂ€rskilt svagt Ă€r det publikfriande slutet.

2003-Sverige. 102 min. FĂ€rg. Regi: Kjell-Åke Andersson. I rollerna: Torkel Petersson (Jonny), Maria Bonnevie (Rebecka), Åsa Persson (Sara), Sven Nordin, Anna Wallander, Ingvar Hirdwall… Mona Malm.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.