• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:July 9, 2016

Tillfällig fru sökes

HAN VILL HA BARN MEN INGEN FRU… HON VILL HA EN MAN MEN INGA BARN.

tillfalligfrusokesKorvkioskföreståndaren Fredrik Lundström (Gustaf Hammarsten) blir sviken av en kvinna och hans längtan efter barn blir bara värre; socialarbetaren Milla (Lotta Östlin-Stenshäll) vill inte ha barn, men däremot en man som kan bota hennes ensamhet. Lisa Ohlins första långfilm efter Veranda för en tenor (1998) är en enkel relationskomedi som har en ojämn transportsträcka fram till det uppenbara slutet. Huvudrollsinnehavarna är trovärdiga som två personer med mycket sorg i sina liv, men roligt är det inte. Meningslöst nog filmat med handkamera.

2003-Sverige. 101 min. Färg. Widescreen. Regi: Lisa Ohlin. Manus: Lisa Ohlin, Unlimited Stories. I rollerna: Gustaf Hammarsten (Fredrik Lundström), Lotta Östlin-Stenshäll (Milla), Irina Jonsson (Tanja), Lars Väringer, Claes Hartelius, Lisbeth Johansson.

Trivia: Unlimited Stories är ett kollektiv av manusförfattare.

6 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.