• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:March 3, 2022

Tisdagsklubben

Efter att Karin (Marie Richardson) får veta att hennes make (Björn Kjellman) är otrogen efter 40 års äktenskap hoppar hon på en matlagningskurs, motvilligt ledd av kocken Henrik (Peter Stormare)… En romantisk komedi av enkelt snitt som predikar värdet av att fundera på sina livsval innan det är för sent. Bra underhållning för en lite mognare publik, med sympatiska insatser av Richardson, Sussie Eriksson och Carina M. Johansson som kompistrio med cateringdrömmar. Ida Engvoll är också sevärd som vuxen dotter med en egen livskris och långfilmsdebutanten Annika Appelin kryddar anrättningen med aptitretande matbilder. 

2022-Sverige. 102 min. Färg. Regi: Annika Appelin. Manus, bok: Anna Fredriksson. I rollerna: Marie Richardson (Karin), Peter Stormare (Henrik), Sussie Eriksson (Pia), Carina M. Johansson, Björn Kjellman… Ida Engvoll.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.