• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:November 10, 2021

Lyckligare kan ingen vara 

Regissören återförenades med David Hellenius efter flera romantiska komedier för en ensemblefilm som försiktigt drog åt det allvarligare hållet, även om det handlar om kärlek och vikten av att våga ta en andra chans. Lättsamt och lättviktigt, som ytligast när det handlar om relationen mellan självupptagna kändisar och vanliga svenssons; särskilt Hellenius har svårt att förmedla djupare känslor. Kjell Bergqvist lyckas bättre som kärlekstörstande pensionär med vovve. Manusets kriser slarvas bort i slutet.

2018-Sverige. 112 min. Färg. Regi, manus: Staffan Lindberg. I rollerna: David Hellenius (Robert Hedman), Helena af Sandeberg (Sofia Rydell), Kjell Bergqvist (Ulf), Sanna Sundqvist, Adam Lundgren, Celia Sparre… Dilan Gwyn, Eagle-Eye Cherry.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.