• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:November 8, 2020

In i dimman

inidimmanKrill (Anastasios Soulis) lever ett bohemiskt liv ute i skärgården med sina vänner (Anton Lundqvist, Celie Sparre); ett besök av en gammal polare (Freddy Åsblom) skapar spänningar… Anders Hazelius långfilmsdebut försöker fånga en grå, bedövad höstkänsla av sorg och depression och varvar det med en twist som inte är så svår att lista ut. Skådespelarna gör vad de ska, men fokuset på Soulis perspektiv gör filmen virrig och lite trist. Vi blir inte nyfikna på de här figurerna; mer tjafsigt än spännande.

2018-Sverige. 76 min. Färg. Widescreen. Regi, manus: Anders Hazelius. I rollerna: Anastasios Soulis (Krill), Freddy Åsblom (Baggy), Anton Lundqvist (Julle), Celie Sparre (Kicki).

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.