• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:November 16, 2020

All Inclusive

Efter att deras pappa har visat sig vara otrogen tar Tove och Malin (Liv Mjönes, Jennie Silfverhjelm) med sig deras 60-åriga mor Inger (Suzanne Reuter) på semester till Kroatien; ett misslyckat försök att få Inger att känna sig åtråvärd igen får oanade konsekvenser… En nyinspelning av en dansk film med samma titel från 2014 som vill beröra med sitt budskap om att överleva sorger i livet och hitta nya blad att vända. De tre huvudrollsinnehavarna är njutbara, men manuset är ojämnt; några fyndiga repliker, men de flesta försöken till knasig humor är oskickliga.

2017-Sverige. 105 min. Färg. Widescreen. Regi: Karin Fahlén. I rollerna: Suzanne Reuter (Inger), Liv Mjönes (Tove), Jennie Silfverhjelm (Malin), Goran Bogdan, Jonas Karlsson, Hjalmar Gustafsson… Jacob Ericksson.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.