• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:March 8, 2022

Marcus & Martinus: Tillsammans mot drömmen

Fenomenet Marcus & Martinus, tvÄ norska tonÄringar som har tagit Skandinaviens unga tjejer med storm, fÄr sin egen film i form av en dokumentÀr som följer dem bakom kulisserna. Det Àr ett nÀrgÄnget portrÀtt som visar oss deras uppvÀxt, familjen (dÀr pappan fungerar som en korsning mellan manager, lÀrare och medlare) samt lyckan och baksidorna av att hantera en intensiv idolkarriÀr. Filmen bygger upp en klassisk konflikt dÀr killarna tröttnar pÄ varandra, men allt löser sig lagom till den storslagna konserten i Oslo Spektrum Arena i november 2016. Mest relevant för fansen, men ocksÄ en intressant titt pÄ det hÄrda arbetet bakom att bygga barn som ett varumÀrke.

2017-Norge. 87 min. FĂ€rg. Regi: Daniel Fahre.

Trivia: Originaltitel: Marcus & Martinus: Sammen om drĂžmmen.

 

IMDb

What do you think?

5 / 5. Vote count: 1

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.