• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:March 20, 2021

Tommy

SANNINGEN BAKOM MYTEN. 

tommyEn tid efter ett av de st√∂rsta r√•nen i svensk kriminalhistoria √•terv√§nder Estelle (Moa Gammel) till Stockholm med sin dotter ‚Äď och ett omskakande rykte om att pojkv√§nnen Tommy ocks√• √§r p√• v√§g tillbaka‚Ķ En sp√§nnande, snygg yta men slutresultatet faller platt. S√• kunde regiss√∂rens f√∂rra film Metropia (2009) beskrivas och det g√§ller √§ven f√∂r den h√§r m√∂rka historien. Engagerande till en b√∂rjan och det √§r kul att se Johan Rabaeus som gangsterveteran. Men det blir trist att bara f√• atmosf√§r; ointresset att ber√§tta en historia p√• ett drivet s√§tt lyser igenom.

2014-Sverige. 95 min. Färg. Regi: Tarik Saleh. I rollerna: Moa Gammel (Estelle), Ola Rapace (Bobby), Lykke Li Zachrisson (Blanca), Alexej Manvelov, Johan Rabaeus, Inez Bruckner… Ewa Fröling, Amanda Ooms.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.