• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:January 17, 2016

SmÄ citroner gula

smacitronergulaEfter att ha fĂ„tt sparken frĂ„n en lyxkrog hjĂ€lper Agnes (Rakel WĂ€rmlĂ€nder) förĂ€ldrar till med ett lĂ„n som ska förverkliga hennes och nĂ„gra kollegors dröm – att starta en egen restaurang. En mer publikfriande film för regissören som fĂ„r den hĂ€r versionen av Kajsa Ingemarssons chick lit-bok att fungera förvĂ„nansvĂ€rt vĂ€l, trots att berĂ€ttelsen har sina orimligheter, inklusive den krystade romansen mellan WĂ€rmlĂ€nder och en krogkritiker. Men klyschorna besegras och hĂ€r finns en aptitlig lĂ€tthet i regin. Det gĂ€ller Ă€ven skĂ„despelarna; mycket vĂ€rme i Tomas von Brömssens och Anki LidĂ©ns förĂ€ldraportrĂ€tt.

2013-Sverige. 99 min. FÀrg. Regi: Teresa Fabik. Bok: Kajsa Ingemarsson. I rollerna: Rakel WÀrmlÀnder (Agnes), Dan Ekborg (Gerard), Josefin Bornebusch (Lussan), Sverrir Gudnason (David Kummel), Tomas von Brömssen, Anki Lidén.

5 kopia

 

IMDb

What do you think?

1 / 5. Vote count: 1

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.