• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:June 4, 2016

Kärlek deluxe

karlekdeluxeFramg√•ngsrika chicklit-f√∂rfattaren Selma Trastell (Moa Gammel) genomlider en kreativ kris och s√∂ker sig till finlitteraturen, samtidigt som hon √§ven charmas av sjavige coverbands√•ngaren John (Martin Stenmarck). En romantisk komedi som √§r lika ytlig som Trastells b√∂cker; h√§r finns inget som komplicerar. Dess budskap √§r att inte falla f√∂r falskhet, men man kan √§ven tolka det som “bliv vid din l√§st, f√∂rs√∂k inte utvecklas” ‚Äď v√§lj sj√§lv. Filmen glider ner lika l√§tt som en klunk cava, och G√∂rel Crona √§r njutbar som f√∂rl√§ggaren, men lite tuggmotst√•nd hade inte skadat.

2014-Sverige. 92 min. Färg. Regi: Kicki Kjellin. I rollerna: Moa Gammel (Selma Trastell), Martin Stenmarck (John), Andreas La Chenardière (Nils), Sarah Dawn Finer, Malin Buska, Lotta Tejle… Görel Crona, Peter Dalle, David Hellenius.

6 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.