• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:March 11, 2016

Kvarteret Skatan reser till Laholm

Magnus och Frida (Johan Glans, Vanna Rosenberg) planerar att för en gångs skull åka utomlands och inte dela sommarstuga med Ulf (David Batra) och hans nya fru (Klara Zimmergren)… men så blir det i alla fall. Gänget bakom en sketchserie (2003-2006) och en krogshow tar det kanske Lorry-inspirerade steget till vita duken. Under semestern i Laholm prövar de här figurerna varandras tålamod i vanlig ordning. Absurt och riktigt roligt ibland, även om den har några missar och spårar ur lite mot slutet. Har kanske inte så mycket att säga om parförhållanden i verkliga livet, men framför allt Glans ser till att vi roas rejält.

2012-Sverige. 84 min. Färg. Widescreen. Regi: Mikael Syrén. Manus: Johan Glans, David Batra, Rachel Molin, Vanna Rosenberg, Mikael Syrén, Mats Grimberg. I rollerna: Johan Glans (Magnus), Vanna Rosenberg (Frida), David Batra (Ulf), Rachel Molin (Jenny), Klara Zimmergren, Mads Ousdal… Jesper Odelberg.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.