• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:October 12, 2021

En gång i Phuket

EN ROMANTISK KOMEDI OM ATT HITTA SIG SJ√ĄLV.

engangiphuketJobbcoachen Sven (Peter Magnusson) är så pass trött på sitt liv och arbete att han säger upp sig och reser till Phuket för att skriva en bok och kanske hitta kärleken. Gänget bakom Sommaren med Göran (2009) återvänder till samma humor och teman… men så till den milda grad att man undrar varför Magnusson inte kunde ta ut svängarna lite mer och tänka nytt. Första timmen är dock trivsam. Det är lätt att sympatisera med Sven och kul att se Grynet Molvig som hans mamma, men filmen tappar fart under sista halvtimmen.

2012-Sverige. 105 min. Färg. Widescreen. Regi: Staffan Lindberg. Manus: Peter Magnusson. I rollerna: Peter Magnusson (Sven), Susanne Thorson (Anja), Jenny Skavlan (Gitte), David Hellenius, Grynet Molvig, Alexandra Rapaport… Claes Månsson, Frida Hallgren, Matias Varela.

Trivia: Jennys farbror Fredrik Skavlan spelar sig själv.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.