• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:December 18, 2015

Den utvalde

denutvaldePolisen jagar en seriemördare och spåren leder till Uppsala universitet; polisstudenten Johan (Andreas Wilson) anlitas för att under täckmantel leta efter ledtrådar. Det är lätt att nedvärdera simpla Hollywoodthrillers, men desto svårare att efterapa dem. Det bevisar regissörerna med den här höstkyliga, formelbundna thrillern som lider svårt av att mördaren mest känns absurd och att spänningsscenerna är amatörmässigt, ineffektivt iscensatta. Trist insats av Wilson.

2005-Sverige. 103 min. F√§rg. Widescreen. Regi: Martin S√∂der, Eric Donell. I rollerna: Andreas Wilson (Johan), Julia Dufvenius (Amanda), Bj√∂rn Granath (Erik Swahn), Eric Donell, Leif Andr√©e, Sverrir Gudnason… Benny Haag, Vanna Rosenberg, Maria Kulle, Sten Ljunggren, Linus Wahlgren, Philip Zand√©n.

8.gif kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.