• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:July 9, 2016

Underbar och älskad av alla

… OCH P√Ö JOBBET G√ÖR DET OCKS√Ö J√ĄTTEBRA.

underbarochalskadavallaArbetsl√∂sa sk√•despelerskan Isabella Ekl√∂f (Martina Haag) har √§ntligen tur och lyckas f√• en roll i en Bergman-upps√§ttning av “Trettondagsafton” p√• Dramaten… men hon ljuger om en viktig detalj. Haags ber√§ttelse √§r ganska svag i grund och botten, men tillsammans lyckas hon och M√•ns Herngren bek√§mpa f√∂ruts√§gbarheten till viss del. Roliga repliker, Haag √§r charmig och den parodiska smygtitten in p√• Dramaten och i mediev√§rlden f√∂rvaltas v√§l av Hannes Holm… men filmen m√•lar in sig i ett h√∂rn i alla situationer och det kan bara sluta p√• ett s√§tt.

2007-Sverige-Danmark-√Ėsterrike. 103 min. F√§rg. Regi: Hannes Holm. Manus: M√•ns Herngren, Martina Haag. Bok: Martina Haag. I rollerna: Martina Haag (Isabella Ekl√∂f), Nikolaj Coster-Waldau (Micke Jensen), Ellen Mattsson (Kajsa), Reine Brynolfsson, Katrin Sundberg, Per Sandberg… Jan Mybrand, Stig Engstr√∂m, Jonas Malmsj√∂, Bj√∂rn Kjellman, Mikael Persbrandt, Kjell Sundvall, Marie Richardson, Thomas Hanzon.

6 kopia

 

IMDb

What do you think?

1 / 5. Vote count: 1

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.