• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:July 11, 2019

Änglavakt

VÅGA TRO OCH ALLT ÄR MÖJLIGT.

anlavaktEfter en svĂ„r operation vaknar inte Ernsts och Cecilias (Michael Nyqvist, Izabella Scorupco) nioĂ„rige son ur sin koma; en mystisk fransman (TchĂ©ky Karyo) trĂ€der in i parets liv och sĂ€ger sig vilja hjĂ€lpa dem och barnet. Den som förvĂ€ntar sig ett seriöst drama som stĂ€ller frĂ„gor om tro fĂ„r istĂ€llet en Ă€nglafantasi av det slag som Hollywood brukade göra sĂ„ mycket bĂ€ttre pĂ„ 40-talet, och avrundar dessutom med en förutsĂ€gbar blinkning till Charles Dickens “En julsaga”. Alltför fĂ„nigt och ytligt för att beröra.

2010-Sverige. 94 min. FĂ€rg. Widescreen. Regi, manus: Johan Brisinger. I rollerna: Michael Nyqvist (Ernst), Izabella Scorupco (Cecilia), TchĂ©ky Karyo (Walter), Ewa Fröling, Jacob Ericksson, Saga GĂ€rde
 Kajsa Ernst.

7 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.