• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:July 9, 2019

Kommissarie Späck

√ĄNTLIGEN EN NY SVENSK POLISFILM!

kommissariespackNär regissören Harald Hamrell mördas brutalt anar kommissarie Späck (Leif Andrée) en seriesjälvmördare… men dödsfallet är kopplat till en piratliga. Det började med små sketcher gjorda för Guldbaggegalan, men inspirerade av Den nakna pistolen (1988) har de nu utvecklats till långfilmsformat. Som parodi på Beck-filmerna har rullen sina poänger, men manuset består bara av pajiga, rörigt filmade och löst sammanfogade galenskaper. Andrée och Johan Hedenberg är dock roliga ihop.

2010-Sverige. 72 min. F√§rg.¬†Regi:¬†Fredde Granberg.¬†I rollerna:Leif Andr√©e (M√•rten Sp√§ck), Johan Hedenberg (Gr√ľnvald Karlsson), Cecilia Frode (Irene Snusk), Per Morberg, Kjell Bergqvist, Jarmo M√§kinen‚Ķ Katarina Ewerl√∂f, Rolf Skoglund, Marko Lehtosalo, Dogge Doggelito, Ulf Malmros, Harald Hamrell.

7 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.