• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:February 23, 2016

Iskariot

TVÅ BRÖDER – EN SKULD.

iskariotAdam (Gustaf SkarsgÄrd) har Äterigen hamnat i trubbel med Stockholms undre vÀrld och hans storebror (Jacob Ericksson), en framgÄngsrik kirurg, kÀnner sig tvungen att hjÀlpa honom. Bandet mellan bröder Àr starkt och filmmakarna vill bygga upp en kÀnsla mellan SkarsgÄrd och Ericksson som ska beröra. De Àr riktigt bra, men vi vet alla vad som kommer att hÀnda i filmen och den segar till pÄ tok för mycket. Michael Nyqvist Àr dessutom omöjlig att tro pÄ som maffiaboss.

2008-Sverige. 83 min. FĂ€rg. Widescreen. Regi: Miko Lazic. I rollerna: Gustaf SkarsgĂ„rd (Adam), Michael Nyqvist (Masen), Jacob Ericksson (Valle), Helena af Sandeberg, Michelle Meadows, Goran Marjanovic… Per Morberg, Leif AndrĂ©e, Michael Segerström.

7 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.