• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:January 23, 2016

Farsan

Unknown-2Sami (Hamadi Khemiri) tar ett snack med sin far, cykelreparat√∂ren Aziz (Jan Fares), om att det kanske √§r dags f√∂r honom att hitta en ny kvinna att dela sitt liv med… och Aziz har redan √∂gonen p√• sin chefs mor (Anita Wall). Efter tv√• allvarligare filmer blev det en komedi f√∂r Josef Fares i form av en enkel hyllning till hans f√§rgstarke, energiske far ‚Äď som dessutom spelar huvudrollen, trots att han √§r en amat√∂r. Jan Fares varma personlighet b√§r filmen igenom de stunder d√• den tar lite on√∂digt f√•niga v√§gar (som i Torkel Peterssons f√∂rvirrade f√∂rh√•llande till sin fru) i sina funderingar kring vad som √§r manlighet.

2010-Sverige. 98 min. Färg. Widescreen. Regi: Josef Fares. Manus: Josef Fares, Torkel Petersson. I rollerna: Jan Fares (Aziz), Torkel Petersson (Jörgen), Hamadi Khemiri (Sami), Nina Zanjani, Juan Rodriguez, Anita Wall.

5 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.