• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:February 11, 2021

Angel

angelDen avdankade rockstj√§rnan “Angel” Holst (Helena Bergstr√∂m) iscens√§tter sitt eget sj√§lvmord och l√§mnar landet; hon och maken Rick (Rolf Lassg√•rd) planerar d√§refter en storstilad comeback. En av Colin Nutleys slappaste filmer. H√§r finns en ljuvt ironisk grundid√© om liv och d√∂d som dr√§nks i alla improviserade, h√∂gljudda och meningsl√∂sa gr√§l mellan huvudpersonerna. Filmen g√•r aldrig p√• djupet och det √§r sv√•rt att ta sk√•despelarna p√• allvar i de “hippa” konsertscenerna.

2008-Sverige. 108 min. Färg. Widescreen. Regi: Colin Nutley. Manus: Michael Baker, Colin Nutley. I rollerna: Helena Bergström (Angelica Holst), Rolf Lassgård (Rick Holst), Rikard Wolff (Jess), Elisabet Carlsson, Johan Rabaeus, Peter Gardiner.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.