• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:November 9, 2021

Ciao Bella

ciaobella16-årige Lerumkillen Mustafa (Poyan Karimi) träffar Linnea (Chanelle Lindell) på Gothia Cup; hon tror att han är en italiensk fotbollsspelare och Mustafa väljer att fortsätta med den charaden. Regissören Mani Maserrat-Agahs debutfilm är ett tillfälle för honom att skildra de första stegen till ett kärleksliv för en ung iransk kille i Sverige. Han och manusförfattaren Jens Jonsson har en poäng i att det anses finare att komma från vissa länder än andra, men den formel som de bakar in budskapet i är en Hollywoodlösning som blir lite trist. De unga skådespelarna engagerar inte heller.

2007-Sverige. 89 min. Färg. Regi: Mani Maserrat-Agah. Manus: Jens Jonsson. I rollerna: Poyan Karimi (Mustafa Moradi), Chanelle Lindell (Linnea), Oliver Wahlgren-Ingrosso (Enrico), Arash Bolouri, Jimmy Lindström, Fortesa Hoti.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.