• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:November 14, 2021

Om inte

FYRA VÄNNER, TVÅ PAR, ETT MISSTAG…

ominteTvÄ par Äker pÄ festival en sommardag; nÀr Hanna (Frida Hallgren) vaknar en morgon i tÀltet har det skett saker under natten som förÀndrar samtligas liv för alltid. Ella Lemhagen följde upp Tsatsiki, morsan och polisen (1999) med att skildra tjugoÄringar. Hon lÄter oss till en början mest gissa vad det var som hÀnde pÄ festivalen, men storyn blir aldrig sÄ vÀrst givande. SjÀlva relationsskildringen Àr intressantare. Hallgren Àr utmÀrkt, men sÀrskilt Johan Svangren Àr sevÀrd: han vet hur man gestaltar feghet och opÄlitlighet.

2001-Sverige. 89 min. FĂ€rg. Regi: Ella Lemhagen. Manus: Ella Lemhagen, Hans RenhĂ€ll. I rollerna: Frida Hallgren (Hanna), Johan Svangren (Jesper), Olle Sarri (Brian), Danijela Stankovic, Tomas Bolme, Chatarina Larsson… Jonas Karlsson, Alexandra Rapaport, Leif AndrĂ©e.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.