• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:February 12, 2016

Heartbreak Hotel

4Lvo8hJpYA5PL3JJHNYNYdmj5FuGynekologen Elisabeth Staf (Helena Bergström) och p-lisan Gudrun Nyman (Maria Lundqvist) finner varandra i utelivet och målar stan röd varje helg, men deras före detta makar ger dem ingen sinnesro. I Black Jack (1990) skildrade Colin Nutley vardagssvenskar genom dansbandskulturen och den här filmen har sina likheter, även om det är disko som gäller här. Den stora glädjen är att se de två stjärnorna; de verkar ha mycket roligt ihop och porträtten av kvinnorna känns naturliga. Karlarna är svin däremot. Förstås. Inga nya insikter i dramat, men som opretentiös vänskapsskildring är den underhållande.

2006-Sverige. 110 min. F√§rg. Regi, manus: Colin Nutley. I rollerna: Helena Bergstr√∂m (Elisabeth Staf), Maria Lundqvist (Gudrun Nyman), Claes M√•nsson (√Öke Nyman), Johan Rabaeus, Erica Braun, Marie Robertson… Jill Johnson.

5 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.