• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:December 8, 2015

Den enskilde medborgaren

den_enskilde_medborgarenStig Roxby (√Ėrjan Ramberg), direkt√∂r f√∂r det stora f√∂rs√§kringsbolaget Oden, har tillbringat sin tid p√• posten med att roffa √•t sig s√• mycket pengar som m√∂jligt; kan den enskilde medborgaren g√∂ra n√•got? En imponerande sk√•despelarensemble f√∂ljer denna g√•ng Claes Eriksson i hans korst√•g. Skandiaskandalen √§r fr√§msta inspirationen, √§ven om Eriksson gapar √∂ver mycket annat han retar sig p√•. Filmen har sina po√§nger, men √§r ocks√• tandl√∂s, f√∂ruts√§gbar och trist.¬†

2006-Sverige. 104 min. F√§rg. Regi, manus, musik: Claes Eriksson. I rollerna: √Ėrjan Ramberg (Stig Roxby), Claes Eriksson (Olle Bergstr√∂m), Anders Eriksson (Morgan Bergstr√∂m), Bj√∂rn Granath, Per Fritzell, Knut Agnred… Rachel Molin, Krister Henriksson, Ingvar Hirdwall, Birgitta Andersson, Dan Ekborg, Margreth Weivers, Fredrik Ohlsson.

7 kopia

 

IMDb

What do you think?

3 / 5. Vote count: 1

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.