• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:July 17, 2020

Offside

EN VINNANDE KOMEDI.

Ett division sex-lag lyckas anlita ett före detta proffs (Brendan Coyle) som spelade för Liverpool – men nĂ€r han anlĂ€nder till Stenfors visar han sig vara svĂ„rt försupen. MĂ„rten Klingbergs regidebut Ă€r en trivsam komedi om ett sĂ„dant dĂ€r samhĂ€lle som inte har nĂ„got annat att engagera sig i Ă€n det lokala, usla fotbollslaget. Fokus ligger inte bara pĂ„ bygden utan Ă€ven pĂ„ Jonas Karlssons olyckliga rollfigur och de nödvĂ€ndiga livsbeslut han hela tiden skjuter upp. FörutsĂ€gbart paketerad och onödigt utdragen i slutet, men Ă€ndĂ„ underhĂ„llande, och Karlsson Ă€r riktigt bra.

2006-Sverige. 103 min. FĂ€rg. Regi: MĂ„rten Klingberg. I rollerna: Jonas Karlsson (Anders Norborg), Brendan Coyle (Duncan Miller), Anja Lundqvist (Åsa Norborg), Torkel Petersson, Göran Ragnerstam, Ingvar Hirdwall… Anders Lönnbro.

Trivia: Liverpool-legendaren Ian Rush har en cameoroll.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.