• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:February 14, 2016

Hur som helst är han jävligt död

hur_som_helst_ar_han_javligt_dod_nyreleaseFörfattarna Rolf och Gunnar (Peter Haber, Dan Ekborg) råkar under deras arbete med en ny pjäs skjuta ihjäl en snokande journalist. Kjell Sundvalls experimentfilm har ett uselt manus, billigt utseende och är slarvigt ihopsatt under kort tid. Haber går omkring och fiser, i buskarna smyger den kamouflageklädde reportern och det tjafsas ändlöst om den pjäs om Palmemordet som de talanglösa författarna försöker skriva. Svårt att klaga på Ekborg, men han är ett undantag. 

2000-Sverige. 94 min. Färg. Regi: Kjell Sundvall. I rollerna: Peter Haber (Rolf), Dan Ekborg (Gunnar), Leif Andrée (Vederman), Gerd Hegnell, Tomas Norström, Peter Hüttner… Lena T. Hansson.

8.gif kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.