• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:June 21, 2016

7 miljonÀrer

DE KOMMER ATT LURA SKJORTAN AV DIG.

7miljonarerDet rustas för bröllop pĂ„ herrgĂ„rden Himlabacken mellan Judith och MĂ„ns (Suzanne Reuter, Peter Andersson), bĂ„da stormrika, men samtliga gĂ€ster har baktankar. Det framgĂ„ngsrika produktionsbolaget Tre VĂ€nners första lĂ„ngfilmskomedi ser lovande ut, men hĂ„ller inte. UpplĂ€gget Ă€r en gammaldags fars i somriga miljöer, men filmmakarna vet inte hur de ska hĂ„lla Ă„ngan uppe (lösningen Ă€r inte en massa explosioner och skottlossning…). Det Ă€r snyggt hanterat och framför allt Reuter och Loa Falkman Ă€r charmiga, men det Ă€r inte tillrĂ€ckligt skojigt.

2006-Sverige. 98 min. FÀrg. Widescreen. Regi: Michael Hjorth. Manus: Tomas Tivemark, Michael Hjorth. I rollerna: Suzanne Reuter (Judith Fahlén), Loa Falkman (Julius Lundin), Peter Andersson (MÄns Lundin), Sanna BrÄding, Reine Brynolfsson, Fares Fares.

6 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.