• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:June 16, 2020

Jordgubbar med riktig mjölk

EN VARM KOMEDI OM DEN LILLA M√ĄNNISKAN I DEN STORA V√ĄRLDEN.

jordgubbar_med_riktig_mjolkRolf Br√§nng√•rd (Janne Carlsson) har lett sitt ambulerande tv-program “P√• v√§g” i m√•nga √•r, √•tta av dem med Ludvig (Patrik Ersg√•rd) som fotograf; en far-sonrelation har utvecklats mellan dem, men Ludvig har f√•tt ett jobberbjudande. Regiss√∂ren √•terv√§nde till Sverige efter att ha gjort ett flertal billiga actionfilmer i USA och levererade en film man skulle vilja √§lska. Den har en perfekt roll f√∂r Carlsson som bidrar med en sk√§mtsam men bitterljuv ton. Manuset tar upp ensamhet, √•ldrande och v√§nskap… men filmen blir f√∂r smetig och banal f√∂r att ber√∂ra p√• riktigt.

2001-Sverige. 88 min. F√§rg. Regi: Joakim Ersg√•rd. Manus: Hans Iveberg. I rollerna: Janne Carlsson (Rolf Br√§nng√•rd), Patrik Ersg√•rd (Ludvig), Per Morberg (Rune), Tomas Fryk, √Ösa Forsblad, Anne-Li Norberg… Tilde Fr√∂ling, G√∂ran Forsmark.

 

IMDb

What do you think?

3 / 5. Vote count: 1

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.