• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:February 12, 2016

Hotet

Unknown Kjell Sundvall har ingen anledning att skÀmmas för att han gör kommersiella filmer, men dÀremot har han ofta problem med manuset. Det hÀr Àr en förutsÀgbar historia med klichéfylld personteckning (det gÀller inte minst Stefan Sauks labile krigsveteran). Manuset tycks mest vara en ursÀkt för att visa upp vÄra stridsflygplan i mer heroiska omstÀndigheter Àn kraschlandningar. 

2004-Sverige-Finland. 102 min. FĂ€rg. Widescreen. Regi: Kjell Sundvall. Manus: Stefan Sauk, Karin Alvtegen-Lundberg, Ken Lindberg. I rollerna: Shanti Roney (Lasse Brunell), Maria Bonnevie (Inger Brunell), Stefan Sauk (Christer Haglund), Dejan Cukic, Peter FranzĂ©n, Göran Ragnerstam… Roland Hedlund, Peter Haber.

6 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.