• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:January 23, 2016

Familjens hemlighet

Unknown-1Arne Ekman (Kotti Chave), son till en kommendörkapten, har inte berÀttat för förÀldrarna att han lever ihop med en kvinna och deras tre Är gamla son. SÄ ser handlingen ut i en film med socialt budskap frÄn den tiden dÄ utomÀktenskapliga barn var nÄgot man talade tyst om. Hemligheten visar ju sig dock inte vara sÄ farlig och barnet Àr för gulligt för att stötas bort. Olof Winnerstrand och Karin Swanström Àr riktigt roliga och avvÀpnande som farförÀldrarna, men manuset Àr vÀldigt menlöst och sonens hemlighetsmakeri inte sÄ trovÀrdigt.

1936-Sverige. 89 min. Svartvit. Regi: Gustaf Molander. I rollerna: Olof Winnerstrand (Arvid Ekman), Karin Swanström (Lilli Ekman), Birgit Tengroth (Margit Berg), Kotti Chave (Arne Ekman), Erik ”Bullen” Berglund
 Hjördis Petterson.

6 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.