• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:November 9, 2021

Capricciosa

676186369NÀr Maria (Carina M. Johansson) dör i cancer blir det början till en tumultartad period för hennes familj; maken (Rolf LassgÄrd) dricker ohÀmmat och sonen (Linus Nilsson) börjar strula. Filmen följer delvis de irrvÀgar som alkoholmissbruket för LassgÄrds rollfigur, men fokuserar mest pÄ hur hans barn klarar sig. Dramat vill vara verklighetsnÀra och gripande, men Àven om LassgÄrd vet hur man spelar trasiga mÀnniskor lyckas filmen inte beröra. Allt löser sig för smidigt i slutet och Nilsson Àr inte riktigt mogen sin uppgift. 

2003-Sverige. 111 min. FĂ€rg. Regi, manus: Reza Bagher. Bok: Max Lundgren. I rollerna: Rolf LassgĂ„rd (Göran Johansson), Linus Nilsson (Henrik Johansson), Carina M. Johansson (Maria Johansson), Moraea Myrgren-Johansson, Mattias Bergsten, Noomi Rapace… Gustaf Hammarsten.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.