• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:February 4, 2016

Flottans glada gossar

HÄR KOMMER VI MED FRISKA FLÄKTAR, FLICKOR, MUSIK OCH FESTLIGA ÄVENTYR!

Flottans glada gossar (1954) Filmografinr 1954/07Beredskapsfilmer var populĂ€ra pĂ„ 40-talet, men hĂ€r tjatas formeln igenom igen utan större framgĂ„ng. Handlingen Ă€r dum, tillkrĂ„nglad och inte det minsta trovĂ€rdig, dĂ„ sjömannen Lasse Alm (Åke Söderblom) av mycket tillgjorda skĂ€l tvingas byta identitet med Ludvig Ekman (Gunnar Björnstrand) och sedermera fĂ„r leva lyxliv pĂ„ exotisk ort. Vyer frĂ„n Monte Carlo Ă€r en kompensation, men skĂ„despelarna (vĂ€l Ă„lderstigna för rollerna) kan inte göra mycket för den erbarmliga storyn. 

1954-Sverige. 100 min. Svartvit. Regi: Rolf Husberg. I rollerna: Åke Söderblom (Lasse Alm), Egon Larsson (Harry Nyström), Åke Grönberg (Eskil Bladh), Gunnar Björnstrand (Ludvig Ekman), Yvonne Lombard, Sonja Stjernquist. Röst: Karl-Arne Holmsten.

7 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.