• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:January 7, 2016

Dykaren

UnknownNĂ„gra fiskare drar upp polska Irena Walde (Izabella Scorupco) ur vattnet, men hon försvinner snart pĂ„ land… Du kan sĂ€kert lista ut att de dĂ€r fiskarna snart Ă„ngrar att de kom i nĂ€rheten av henne. En hopplöst klichĂ©fylld, trĂ„kig thriller dĂ€r folk mest hotar och misshandlar varandra; den nĂ€rmast paranoida rĂ€dslan för ryska maffian lever vidare i svensk film. Tomas von Brömssen verkar ha kul i sin aspackade roll, men hur i hela friden kunde Klaus Maria Brandauer stĂ€lla upp pĂ„ det hĂ€r?!

2000-Sverige-Danmark. 97 min. FĂ€rg. Widescreen. Regi: Erik Gustavson. I rollerna: Klaus Maria Brandauer (Orlov), Stefan Sauk (Arne Nordbeck), Izabella Scorupco (Irena Walde), Alexander Domogarov, Ivan Mathias Petersson
 Alexander SkarsgĂ„rd, Keve Hjelm, Tomas von Brömssen.

7 kopia

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.