• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:October 31, 2020

Sleepwalker

F√ĖR GUDS SKULL… H√ÖLL √ĖGONEN √ĖPPNA!

sleepwalkerUlrik Hansson (Ralph Carlsson) vaknar en morgon och uppt√§cker blod i s√§ngen ‚Äď dessutom √§r familjen borta; kan han ha m√∂rdat barn och hustru i s√∂mnen‚Ķ? Ett utmanande och rysligt √§mne f√∂r denna r√∂riga thriller som vid vissa tillf√§llen tycks vara gjord f√∂r att reta eventuella amerikanska distribut√∂rers aptit. Filmmakarna skruvar till handlingen f√∂r att forma ett intrikat n√§t av f√∂rvillelser ‚Äď till sist tappar de kontrollen. N√§r l√∂sningen kommer visar den sig vara billig, gammal och bekv√§m. Sk√•despelarna g√∂r dock bra ifr√•n sig.

2000-Sverige-Norge. 95 min. Färg. Regi: Johannes Runeborg. I rollerna: Ralph Carlsson (Ulrik Hansson), Anders Palm (Kommissarie Levin), Ewa Carlsson (Monika Hansson), Tuva Novotny, Donald Högberg, Fredrik Hammar.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.