• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:September 11, 2021

Hundtricket – the movie

hundtricketEn hyllning till alla romantiska Hollywoodfilmer dĂ€r kĂ€rleken alltid botar allt. Problemet Ă€r att denna homage till punkt och pricka följer tryggt utstakade spĂ„r, dĂ€r evige romantikern Simon (Linus Wahlgren) till slut hittar drömtjejen (Josephine Bornebusch) men ocksĂ„ mörka moln pĂ„ himlen. Manusförfattarna borde ha strulat med konventionerna lite, men det Ă€r ofta roligt Ă€ndĂ„, mest pĂ„ grund av Alexander SkarsgĂ„rds spel och de repliker han vĂ€lsignas med. Hans rollfigur Ă€r en svagbegĂ„vad dokusĂ„padeltagare, men ”Robinson-Micke” visar sig Ă€ndĂ„ ett visst djup…

2002-Sverige. 106 min. FĂ€rg. Widescreen. Regi, manus: Christian Eklöw, Christopher Panov. I rollerna: Linus Wahlgren (Simon), Josephine Bornebusch (Mia), Alexander SkarsgĂ„rd (Micke), Ivan Nikcevic, Kjell Bergqvist
 Pontus GĂ„rdinger.

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.