• Post category:Reviews in Swedish
  • Post last modified:August 5, 2020

Sune på bilsemester

sunebilsemesterRudolf (Morgan Alling) f√•r veta att en tavla i hans √§go kan vara v√§rd v√§ldigt mycket pengar om den bara signeras av konstn√§ren¬†‚Äď som bor n√•gonstans nere p√• kontinenten. Uppf√∂ljaren till Sune i Grekland (2012) bjuder p√• ytterligare en utlandsresa, nu till Alperna. Hela storyn med tavlan k√§nns mest krystad och Sunes visioner av en flicka som bara han kan se blir l√§tt bisarr; i √∂vrigt dominerar de sedvanliga galenskaperna. Bra fart, √§ven vad g√§ller Allings insats, men riktigt tunn underh√•llning.

2013-Sverige. 95 min. Färg. Regi: Hannes Holm. Manus: Hannes Holm, Anders Jacobsson, Sören Olsson. I rollerna: William Ringström (Sune Andersson), Morgan Alling (Rudolf Andersson), Anja Lundqvist (Karin Andersson), Julius Jimenez Hugoson, Hanna Elffors Elfström, Claudia Galli Concha… Julia Dufvenius, Frida Hallgren.

Trivia: Följd av Sune i fjällen (2014).

 

IMDb

What do you think?

0 / 5. Vote count: 0

Got something to say?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.